Σχολή Χορού Κερβανίδου

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Covid - 19

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τηρούμε τα ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με όλες τις θεσπισμένες διατάξεις.

 

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της σχολής για την ενημέρωση των γονέων αλλά κυρίως για την ενημέρωση των μαθητών που εισέρχονται σε αυτή. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα παιδιά για όλα τα παρακάτω!

 

Αναλυτικά:

 

 • Στους χώρους των σχολών μας επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι εγγεγραμμένοι μαθητές και όσοι έχουν προγραμματισμένο δοκιμαστικό μάθημα, με μάσκα και χωρίς παπούτσια. Οι γονείς και όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες μπορούν να εισέρχονται με μάσκα έως την είσοδο και με μάσκα και χωρίς παπούτσια έως τη Γραμματεία.

 

 • Οι χώροι παραμονής των σχολών δεν θα λειτουργούν.

 

 • Η είσοδος θα είναι εφικτή μόνο με την επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της κάθε περιόδου (π.χ. self-test, πιστοποιητικό εμβολιασμού, κ.α.), για την αποφυγή κυρώσεων προς τους μαθητές και τη σχολή σε πιθανό έλεγχο.

 

 • Η χρονική απόσταση ανάμεσα στα μαθήματα της κάθε αίθουσας θα είναι 15  λεπτά και  οι αίθουσες θα αερίζονται με φυσικό αερισμό ή με εξαερισμό.

 

 • Πριν και μετά το πέρας του κάθε μαθήματος, γίνεται απολύμανση των μπαρών, των καθισμάτων των αιθουσών και όλων των αντικειμένων με τα οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή ο μαθητής, με πιστοποιημένα για προστασία από τον Covid-19 καθαριστικά.

 • Όλες οι συναλλαγές σας με τη Γραμματεία της σχολής μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά και χωρίς φυσική παρουσία, εφόσον το επιθυμείτε.

 

 • Η είσοδος και έξοδος από τη σχολή θα επιτρέπεται σε ένα άτομο τη φορά. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν τηρώντας τις αποστάσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

 • Με το πέρας κάθε μαθήματος, αποχωρούν πρώτα οι μαθητές του τμήματος αυτού. Μόνο αφού εξέλθουν όλοι, τότε θα μπορούν να εισέλθουν με την ίδια διαδικασία οι μαθητές του επόμενου τμήματος.

 

 • Σύμφωνα με τα παραπάνω, διαδικασίες όπως π.χ. πληροφορίες, αγορές, πληρωμές, κ.α. δεν θα μπορούν να γίνονται τις ώρες αλλαγής των τμημάτων, αλλά μόνο στα ενδιάμεσα διαστήματα. Για να μην περιμένετε, συμβουλεύουμε  να κλείνετε ραντεβού πριν την επίσκεψή σας.

 

 • Οι μαθητές θα πρέπει να έρχονται ντυμένοι από το σπίτι με τα ρούχα του μαθήματος ώστε να μην γίνεται χρήση των αποδυτηρίων:

 1. Κατά την αποχώρηση τους ζεστούς μήνες, οι μαθητές θα αποχωρούν χωρίς αλλαγή ρούχων.

 2. Κατά την αποχώρηση τους κρύους μήνες, οι μαθητές και οι γονείς που επιθυμούν η αλλαγή ρούχων να γίνεται στη σχολή, θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία ή ηλεκτρονικά ΑΙΤΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ. Εφόσον διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στην τήρηση των διατάξεων ασφαλείας, θα δίνεται η άδεια και συγκεκριμένες οδηγίες για τη χρήση, οι οποίες θα πρέπει να τηρούνται. Η είσοδος στα αποδυτήρια θα επιτρέπεται μόνο ανά 1 ή 2 άτομα. Μετά από κάθε χρήση τους θα γίνεται απολύμανση πριν την επαναχρησιμοποίηση τους.

 

 • Μετά την είσοδο στη σχολή θα πρέπει να γίνεται απολύμανση των χεριών με προσωπικό απολυμαντικό ή με τα προσφερόμενα από τη σχολή. Απολυμαντικά θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία της σχολής: Είσοδος, Γραμματεία, Αίθουσες. Η σύσταση για την τουαλέτα είναι να καθαρίζονται τα χέρια με σαπούνι και νερό. Θα γίνεται χρήση χάρτινης πετσέτας μιας χρήσης και οι κοινόχρηστοι κάδοι θα είναι όλοι με καπάκι και πεντάλ.

 

 • Η τουαλέτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με το Δάσκαλο του μαθήματος ή με τη Γραμματεία. Αυτή θα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μόνο αφότου απολυμανθεί.

 

 • Ο κάθε μαθητής στην αίθουσα θα γυμνάζεται μέσα σε προκαθορισμένο ατομικό χώρο (υπάρχει σήμανση στο δάπεδο) και όταν μετακινείται, τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί έτσι ώστε η επιβεβλημένη απόσταση από τους άλλους να διατηρείται συνεχώς.

 

 • Η απαραίτητη απόσταση στην ουρά είναι 1,5m, ενώ μέσα στις αίθουσες χορού η απόσταση μεταξύ των μαθητών πρέπει να είναι 2m. Νέα απόφαση μπορεί να μεταβάλλει αυτά τα δεδομένα.

 

 • Η χρήση προσωπικού μπουκαλιού νερού είναι επιβεβλημένη για όλους τους μαθητές.