Σχολή Χορού Κερβανίδου

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Covid - 19

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Τηρούμε τα ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με όλες τις θεσπισμένες διατάξεις.

 

Αναλυτικά:

 

* Στους χώρους των σχολών μας επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι εγγεγραμμένοι μαθητές και όσοι έχουν προγραμματισμένο δοκιμαστικό μάθημα, με μάσκα και χωρίς παπούτσια. Οι γονείς και όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες μπορούν να εισέρχονται με μάσκα έως την είσοδο και με μάσκα και χωρίς παπούτσια έως τη Γραμματεία.

* Η είσοδος θα είναι εφικτή μόνο με την επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της κάθε περιόδου (π.χ. self-test, rapid-test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, έγγραφα ταυτοποίησης), ώστε οι μαθητές και η σχολή να μην υποστούν κυρώσεις σε πιθανό έλεγχο.

 

* Τα μαθήματα έχουν απόσταση μεταξύ τους 15 λεπτά ώστε οι αίθουσες να αερίζονται και να απολυμαίνονται.

 

* Οι μπάρες και όλα τα αντικείμενα με τα οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή ο μαθητής, απολυμαίνονται πριν και μετά από ΚΑΘΕ μάθημα, με πιστοποιημένα για προστασία από τον Covid-19 καθαριστικά.

* Όλες οι συναλλαγές σας με τη Γραμματεία της σχολής μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά και χωρίς φυσική παρουσία, εφόσον το επιθυμείτε.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για όλες τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας μπορείτε να διαβάσετε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, τον οποίο οι εγγεγραμμένοι μαθητές και οι γονείς τους μπορούν να βρουν και στη σελίδα "Μαθητές" αλλά και στις Γραμματείες των σχολών.